Τετάρτη, Μαΐου 01, 2013
posted by Librofilo at Τετάρτη, Μαΐου 01, 2013 | Permalink
Booktalks@Amagi radio - Εκπομπή Σαββάτου 27/4/13
Ακούστε την εκπομπή Booktalks@Amagi radio, του Σαββάτου 27/4. Στην εκπομπή ακούγονται αποσπάσματα από τον Μονόδρομο του Βάλτερ Μπένγιαμιν, και, το Αυτόματο του Θάνου Σταθόπουλου. Μικρό αφιέρωμα στο "Εκεί που ζουν οι τίγρεις" του Μπλας ντε Ρομπλές, όπως και ψήγματα από την καυστική (και πάντα επίκαιρη) Britanica του Χ.Βλαβιανού.

Επίσης ασχολούμαστε επί μακρόν με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του blog "Διαβάζοντας" γύρω από τα 10 αγαπημένα βιβλία του κοινού.

Καλή ακρόαση


  BOOKTALKS@AMAGIRADIO-ΕΚΠΟΜΠΗ 27-4 by librofilo
 



3 Comments:


At 1/5/13 17:08, Blogger Βιβή Γ.

Καλημέρα,καλό μήνα κτλ κτλ.
Τις ακούω δυστυχώς ετεροχρονισμένα τις περισσότερες αλλ΄όσο περνάει ο καιρός και ρολάρουν οι καλές ιδέες
οι εκπομπές σου γίνονται όλο και πιο φοβερές!
Αφήνω ένα μόνιμοκαι ειλικρινέστατο ΜΠΡΑΒΟ, εδώ,στο μπλογκ...
Να΄σαι καλά,καλή συνέχεια.

 

At 1/5/13 21:01, Blogger desperado

librofilo γίνεσαι όλο και καλύτερος.Παίζει να ανεβάζεις και τα ονόματα των μουσικών επιλογών σου από εδώ και στο εξής; Κρίμα να πηγαίνουν χαμένες...
Α, και μιας που έχω την ευκαιρία, διευκρινίζω , για καλό και για κακό, ότι το χοντρή κυρία στο Διαβάζοντας ήταν χιουμοριστικό- έτσι είχες αυτοχαρακτηριστεί στην ψηφοφορία του βιβλιοκαφέ.
καλές γιορτές να έχεις

 

At 2/5/13 10:13, Blogger Librofilo

Σας ευχαριστώ και τους δύο,για τα καλά σας λόγια. Desperado> Οι μουσικές επιλογές ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στο γκρουπ του FB (Booktalks at Amagi radio) σε μορφή MP3 και μπορεί να τις ακούσει και/η να τις "κατεβάσει" όποιος θέλει.Αν δεν έχεις fb κάποιος φίλος/η σου θα έχει ας μπει στο γκρουπ και από εκεί μπορεί να τις βρεί όλες. Απο το post, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γράφω την playlist.
Το είχα καταλάβει το λογοπαίγνιο και γέλασα πολύ.

Καλό Πάσχα σας εύχομαι

 

Δημοσίευση σχολίου

~ back home